/
Arrangementen

Arrangementen

Groepsarrangementen

De sfeervol ingerichte circustenten van Circus Chapito in het Zuiderpark in Den Haag zijn uitstekend geschikt voor uw (besloten) personeelsfeest, uw familiefeest of voor andere groepen. We bieden hiervoor speciale kortingen aan. Neem van tevoren contact op met ons secretariaat.

Circus Chapito is een gelegenheidscircus dat zich kan meten met de grootste en bekendste Europese circussen. Leeuwen, tijgers en olifanten hebben plaatsgemaakt voor bijzondere stuntacts met BMX fietsen. Wat te denken van de Globe of Death met maar liefst vijf motoren die rakelings langs elkaar schieten, een bijzondere rolschaatsact met vijf acrobaten, een Washington Trapeze hoog in de nok van het circus, een sierlijke slangenvrouw die ongekend lenig is. Topper is de Italiaanse clown Davide Vassalo, die ook komende kerstperiode bij Carré in de piste schittert. Daar zijn we bijzonder trots op. Dit is nog slechts een greep uit ons zeer gevarieerde 2,5 uur durende programma. Met een prachtig showballet, alle pracht en praal in het circusprogramma.

Naast het circusprogramma bieden wij u catering aan, uw natje en droogje kunnen wij verzorgen en invullen naar uw wensen. We maken uw groepsbezoek op maat. Na afloop kunnen wij zorgen voor een meet & greet en mooie fotomomenten. U kunt genieten van een onbezorgde middag of avond waarover u niet snel uitgepraat raakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met contact@circus-chapito.nl  

Arrangementen voor BSO en NSO

Kinderen van buitenschoolse – en naschoolse opvang kunnen komende herfstvakantie weer genieten van de speciale kinderarrangementen tijdens onze voorstellingen

Altijd ontvangen we bijzonder enthousiaste reacties op deze arrangementen. Uiteraard zijn we daar heel blij mee, want de jeugd heeft de toekomst! Met succes we speciale arrangementen voor BSO’s en NSO’s om in de herfstvakantie een bezoek te brengen aan onze circussen. Dat kan voor een bijzonder gunstige toegangsprijs omwille van de groepskorting die wij bieden.

Met deze organisaties spreken we af dat de kinderen, allemaal herkenbaar aan dezelfde hesjes, naar het circus komen. Ook het toiletbezoek is bij de entreeprijs inbegrepen.

In de voorgaande jaren is al door tientallen buitenschoolse opvangorganisaties gebruik gemaakt van onze speciale aanbiedingen en daarom continueren wij onze mogelijkheden tot groepskorting ook in deze herfstvakantie.

Kom jij je verjaardag vieren bij Circus Chapito?

Natuurlijk zitten jullie vooraan tijdens de adembenemende voorstelling, maar ook een ‘Meet & Greet’ met één van onze internationale artiesten gaan we voor je regelen.

Voor de jarige is er natuurlijk een cadeautje uit onze circusshop en daarnaast ook nog pakje drinken en een zakje popcorn.

Vier je (kinder)feestje bij ons in het circus en je hebt geen kind meer aan ze! Verzamel een programmaboekje als aandenken met alle handtekeningen van de artiesten, een uniek aandenken.

Uiteraard ben je als ouder hierbij ook van harte welkom.

Circus zoals je nog nooit hebt gezien