/
FAQ

FAQ

veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen of wilt u met ons in contact komen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. 

Op last van de brandweer mogen kinderwagens en buggy’s niet mee in de grote tent. Je kan deze achterlaten op de daarvoor aangewezen plek in de foyer. Denk eraan geen waardevolle spullen achter te laten in de kinderwagen of buggy.

Van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 3 november

Vrijdag 25 oktober 16.30 uur en 20.00 uur Zaterdag 26 oktober 15.30 uur en 20.00 uur

Zondag 27oktober 11.30 uur en 15.30 uur

Maandag 28 oktober 11.30 uur en 15.30 uur

Dinsdag 29 oktober 11.30 uur en 15.30 uur

Woensdag 30 oktober 11.30 uur en 15.30 uur

Donderdag 31 oktober 11.30 uur en 15.30 uur

Vrijdag 1 november 11.30 uur en 15.30 uur

Zaterdag 2 november 15.30 uur en 20.00 uur

Zondag 3 november 11.30 uur en 15.30 uur

Ons circus is rolstoeltoegankelijk. Echter hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de veiligheid. Wij adviseren een ieder die één of enkele rolstoelplaatsen wil reserveren om dit rechtstreeks te doen via telefoonnummer 0900-1330 en niet via de diverse actiekanalen. Alleen rechtstreeks via 0900-1330 ben je verzekerd van beschikbaarheid.

Let op! Rolstoelplaatsen reserveren na het aankopen van je tickets brengt extra kosten met zich mee.

Rolstoelen kunnen alleen in het rolstoelvak in de loge worden geplaatst, niet op de tribune. Er kan 1 begeleider naast de rolstoel plaatsnemen. Reserveringen op basis van beschikbaarheid uitsluitend telefonisch via 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via 0900-1330

De e-mail bevestiging die je hebt ontvangen na het bestellen van de tickets bevat een link. Deze link kan gebruikt worden om de bestelde tickets opnieuw op te vragen en uit te printen.

Ja dat kan. De kassa is vanaf donderdag 24 oktober 10:00 tot en met 18.00 uur dagelijks geopend van twee uur voor aanvang van de eerste voorstelling, tot een half uur na aanvang van de laatste voorstelling. Bij dagen dat er avondvoorstellingen zijn tot 20.30 uur.

Er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren je om je kaarten vooraf te reserveren, zodat je zeker bent van je entreebewijs voor de show op de door jou gewenste datum en tijd.

Ja. Zowel aan de kassa als in de foyertent kan je pinnen.

Je kan de kaarten online aanschaffen via de ticketpagina op onze website.

De kaartverkoop verloopt via de ticketservice van Eventim. Voor vragen omtrent reeds gekochte entreebewijzen kan je uitsluitend terecht bij de ticketservice via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Ja, neem hiervoor contact op met de ticketservice van Eventim via telefoonnummer 0900-1330.

Tickets via de Ooievaarspas zijn uitsluitend te verkrijgen aan de kassa. Wel is het aan te bevelen om de tickets al de dag of dagen van tevoren te halen, want VOL = VOL en we verwachten een behoorlijke toeloop.

Openbaar vervoer

Het Zuiderpark is bereikbaar met trams 9 en 16 (halte Zuiderpark/Melis Stokelaan) of met de bussen 23 (halte Loevesteinlaan), bus 25 en 26 (halte Vreeswijkstraat). Het Zuiderpark heeft meerdere ingangen: aan de Vreeswijkstraat, Loevesteinlaan, Melis Stokelaan en het Veluweplein.

Fietsen en auto's

Het Zuiderpark is vanaf diverse kanten makkelijk te bereiken met de fiets- en brommer/scooter. U vindt op diverse plaatsen in het park fietsnietjes om uw fiets/brommer te stallen.

Komt u met de auto, dan is het Zuiderpark via de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan bereikbaar. Er zijn in het park drie parkeerplaatsen te vinden, namelijk bij de ingangen aan het Veluweplein en de Melis Stokelaan (ter hoogte van de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan).

De parkeerruimte in en rond het circus is vrij schaars. Kom daarom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Indien je toch met de auto komt, kom dan ruim op tijd. Zeker in het weekend is de parkeerruimte schaarser.

Onze shows moeten op tijd van start, wij kunnen niet op laatkomers wachten. Kom daarom op tijd want u moet vanaf sommige parkeerterreinen een stukje lopen.

In het Zuiderpark aan de kant van de Soestdijksekade

Het tentencomplex is altijd comfortabel verwarmd, extra warm aankleden is niet nodig.

Nee. Circus is een openbare gelegenheid en is een evenement met kinderen. We houden het gehele terrein zoveel mogelijk rookvrij.

Je kunt onze persafdeling vragen om een accreditatie via info@circus-chapito.nl

Fotograferen mag mits je geen gebruik maakt van de flits, i.v.m. de veiligheid van onze artiesten. Gezien de AVG-wetgeving verzoeken we je ‘voorzichtig’ te zijn met het (onbewust) filmen van derden. En vergeet uw foto's en filmpjes niet te delen op Facebook, Instagram en TikTok.

De voorstelling duurt ruim twee uur met halverwege een pauze.

Kinderen tot en met 2 jaar hoeven geen entree te betalen, mits ze op schoot plaatsnemen.

Een uur (60 minuten) voor aanvang van de voorstelling is de foyertent reeds geopend voor het publiek. Je kunt een half uur (30 minuten) voor aanvang van de voorstelling je plaats innemen in de grote circustent. Kom op tijd, zeker wanneer je met een groep graag bij elkaar wil zitten.

Ca. 30 minuten voor aanvang van de show kan je je zitplaatsen innemen. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Ga dan op tijd naar binnen!

Circus zoals je nog nooit hebt gezien